Tilbage til BHS Ribe

Hurtig læsning, og godt udsyn med teleskoparm på GIANT G5000 TELE


Thomas og Anne Madsen bor på Hedegaard nord for Aalborg. Her består besætningen af 200 køer, og der drives 170 hektar jord. Til læsning af fodret, og til gårdens andre praktiske gøremål, har parret investeret i en Giant G5000 TELE. Modellen er den største fra den hollandske producent med egenvægt på 5,5 tons, teleskoparm, og miljøvenlig fremtidssikret Stage-V motor med 75 HK.


Her følger tanker og overvejelser fra Thomas om valget af Giant G5000 TELE.

”Jeg fik GIANT anbefalet af en bekendt. Efter vi havde haft maskinen på demo, besluttede vi at beholde den. Jeg gør brug af teleskoparmen ved læsning af fuldfodervogn, stabling af halm og når grenklipperen bruges på læhegnet. Teleskoparmen tiltaler mig meget, da arbejdet med teleskoparm giver den løftehøjde der skal til, når jeg læsser fuldfodervogn og henter halmballer.

G5000 TELE klarer sig rigtig godt, både i forhold til egne forventninger, og til læsseopgaverne. Den er stærk når jeg læsser foder og håndterer materialer i køresiloerne og laden. Stabiliteten bibeholdes selv om teleskoparmen er skudt helt ud. Det er tydeligt, hvor meget kraftigere GIANT minilæsseren er i forhold til den anden maskine vi kørte med i samme vægtklasse. Til minilæsseren blev købt en række redskaber, der gør den brugbar til mange opgaver på gården.

G5000 TELE kommer til sin ret ved tunge løft, og når der skal opnås en løftehøjde hvor traditionelle minilæssere ikke kan nå. Jeg er meget tilfreds med maskinen, der opfylder alle behov. Alsidig, og smidig at komme rundt med fra de mindste læsseopgaver ved jorden, til de tungere i højden.


At service er tæt på, har meget at sige i dag. Med kort afstand til nærmeste forhandler, er de nødvendige service hurtigt overstået, og jeg kommer videre uden meget tidsspild.
Jeg anbefaler Giant G5000 TELE til andre mælkeproducenter som ønsker en kraftig og stærk minilæsser til gårdens mangeartede opgaver. Minilæsseren kan bygges efter behov, og optionerne er mange. Derfor var det ikke svært, at få minilæsseren til at passe ind her. Nu er GIANT G5000 TELE den nye foretrukne.”

Copyright 2024 | Brdr. Holst Sørensen A/S